Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Какао-боби з колумбійського регіону Тумако характеризується інтенсивним ароматом какао, нотами тютюну, сушеного банану і волоського горіху. Регіон Тумако розташований на південному заході Колумбії на березі Тихого океану поблизу кордону з Еквадором. Вологий тропічний клімат із середньою температурою 28С° й великою кількістю опадів робить його одним з найбільш дощових у світі.
СКЛАД:
- какао-боби, кокосовий цукор (19%), какао-масло нерафіноване.
81% какао-продуктів
Ми самостійно обсмажуємо какао-боби, щоб якнайкраще розкрити іхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 72 год.
✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів
✓Не містить продуктів тваринного походження (vegan)
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс й надає шоколаду особливого смаку
✓Пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга). Ви можете здати внутрішню золоту фольгу на переробку: замочіть її водою й роз’єднайте на шар фольги й паперу.
- Домініканська Республіка – є однією з країн, де вирощують какао дуже високої якості.
- Öko Caribe є одним із кількох органічних какао-кооперативів у Домініканській Республіці. Високу якість какао забезпечують завдяки постійному навчанню фермерів. Какао з цього регіону відзначено багатьма нагородами. Какао-боби ферментуються централізовано у дерев’яних ящиках.
- Смаковий профіль: ноти червоного вина, червоні ягоди, смолистий, деревний. Кислинка, помірна терпкість.
- Склад: какао-боби, тростинний цукор нерафінований (19%), какао-масло, сублімована вишня, ягоди ялівцю, рожевий перець.
- Вага плитки: 65 грам.
Ми самостійно обсмажуємо какао-боби при низьких температурах, щоб якнайкраще розкрити їхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах.
✓Ми не використовуємо рафінований білий цукор.
✓Екологічне пакування, яке можна здати на переробку (папір, алюмінієва фольга).
Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 608,05 кКал
Жири 50,07 г
Вуглеводи 29,63 г
Білки 9,45 г
Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18С(+-3С).