0
Мій кошик

Шоколад Мадагаскар 73% з цедрою апельсину й фенхелем 65 г

Артикул: NK0024
259 грн
Опис
  • Какао-боби з колумбійського регіону Тумако характеризується інтенсивним ароматом какао, нотами тютюну, сушеного банану і волоського горіху. Регіон Тумако розташований на південному заході Колумбії на березі Тихого океану поблизу кордону з Еквадором. Вологий тропічний клімат із середньою температурою 28С° й великою кількістю опадів робить його одним з найбільш дощових у світі.

СКЛАД:

  • какао-боби, кокосовий цукор (19%), какао-масло нерафіноване.
    81% какао-продуктів
    Ми самостійно обсмажуємо какао-боби, щоб якнайкраще розкрити іхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 72 год.

✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів
✓Не містить продуктів тваринного походження (vegan)
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс й надає шоколаду особливого смаку
✓Пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга). Ви можете здати внутрішню золоту фольгу на переробку: замочіть її водою й роз’єднайте на шар фольги й паперу.

  • Шоколадні й цитрусові нотки в поєднанні з солодкуватим свіжим смаком фенхелю одразу підкорюють своїм ароматом.
  • Для цієї плитки шоколаду ми використали какао-боби з Мадагаскару від кооперативу дрібних фермерів Tsarafandray (Царафандрай).
  • Цедру апельсину ми готуємо самостійно: зрізаємо надзвичайно тоненький шар шкірки апельсину, завдяки чому вона не гірчить й лишається м‘якою.
  • СКЛАД: какао-боби, нерафінований тростинний цукор, масло-какао, цедра апельсину, насіння фенхелю, ефірна олія апельсину.

73% какао-продуктів

✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів.
✓Не містить продуктів тваринного походження (Vegan).

Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18°С (±3С).

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору