Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Какао-боби з колумбійського регіону Тумако характеризується інтенсивним ароматом какао, нотами тютюну, сушеного банану і волоського горіху. Регіон Тумако розташований на південному заході Колумбії на березі Тихого океану поблизу кордону з Еквадором. Вологий тропічний клімат із середньою температурою 28С° й великою кількістю опадів робить його одним з найбільш дощових у світі.
СКЛАД:
- какао-боби, кокосовий цукор (19%), какао-масло нерафіноване.
81% какао-продуктів
Ми самостійно обсмажуємо какао-боби, щоб якнайкраще розкрити іхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 72 год.
✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів
✓Не містить продуктів тваринного походження (vegan)
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс й надає шоколаду особливого смаку
✓Пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга). Ви можете здати внутрішню золоту фольгу на переробку: замочіть її водою й роз’єднайте на шар фольги й паперу.
- Шоколадні й цитрусові нотки в поєднанні з солодкуватим свіжим смаком фенхелю одразу підкорюють своїм ароматом.
- Для цієї плитки шоколаду ми використали какао-боби з Мадагаскару від кооперативу дрібних фермерів Tsarafandray (Царафандрай).
- Цедру апельсину ми готуємо самостійно: зрізаємо надзвичайно тоненький шар шкірки апельсину, завдяки чому вона не гірчить й лишається м‘якою.
- СКЛАД: какао-боби, нерафінований тростинний цукор, масло-какао, цедра апельсину, насіння фенхелю, ефірна олія апельсину.
73% какао-продуктів
✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів.
✓Не містить продуктів тваринного походження (Vegan).
Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18°С (±3С).