Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Hispaniola – історична назва острову Гаїті у Карибському морі, на якому росте какао з глибоким шоколадним смаком, нотами червоних фруктів, трав.
- СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ: ноти червоного вина, ягід, ялівець, дуб. Легка кислинка, помірна терпкість.
- Домініканська Республіка – є однією з країн, де вирощують какао дуже високої якості.
- Какао з цього регіону відзначено багатьма нагородами. Какао-боби ферментуються централізовано у дерев’яних ящиках.
-
СКЛАД: какао-боби, тростинний цукор нерафінований (25%), какао-масло.
Ми самостійно обсмажуємо какао-боби, щоб якнайкраще розкрити іхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах.
✓Ми не використовуємо білий цукор.
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 523,25 кКал
Жири 39,83 г
Вуглеводи 31,98 г
Білки 9,6 г
Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18С(+-3С).