0
Мій кошик

Шоколад 81% Venezuela Barlovento 70 g

Артикул: NK0004
235 грн
Опис

Чорний шоколад на венесуельських какао-бобах, зібраних на плантаціях регіону Барловенто (штат Miranda). Ароматні какао боби з Венесуели вважаються одними з найкращих у світі.

Особливість венесуельського шоколаду – відсутність виразної гірчинки навіть при високому вмісті какао. Він має насичений шоколадний смак, післясмак сухофруктів, трав.

 

 

 

Склад: какао-боби, цукор кокосовий, какао-масло нерафіноване.

81% какао-продуктів

 


SistersA самостійно обсмажують какао-боби при низьких температурах, щоб якнайкраще розкрити їхню ароматику, після чого перетирають їх у меланжері на кам’яних жорнах.

Вага плитки: 70 грам.

 

 

  • Не містить продуктів тваринного походження (веган).
  • Ми не використовуємо білий цукор. Для підсолоджування обрали кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс.
  • Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).
Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 563,63 кКал
Жири 47,77 г
Вуглеводи 24,49 г
Білки 9,30 г
Умови зберігання: 6 міс. при температурі 18°С (±3С).


SistersA – український крафтовий шоколад сестер Олександри й Олени. Вони обожнюють якісні продукти: прості, справжні, мінімально оброблені. Шоколад для сестер – це про любов до справи, творчість, якість, екологічність, можливість створювати, ділитись позитивом і настроєм.

ПЕРЕВАГИ ВИРОБНИЦТВА BEAN TO BAR
Bean-to-bar («від боба до плитки») – технологія виготовлення шоколаду з особливих ароматичних какао-бобів fino de aroma. Сестри відповідають за весь ланцюг виробництва: від вибору какао, його обсмажування до запаковування плитки.
Міжнародна Асоціація Какао (ICCO) виокремлює какао-боби fino de aroma в окрему категорію з винятковим смаком і ароматом. На їх частку доводиться лише 8% світового виробництва какао-бобів. Генетика, клімат, тип ґрунту, місцевість, метод ферментації – усе це визначає майбутній смак шоколаду.

ЩО ВПЛИВАЄ НА СМАК ШОКОЛАДУ?
Смаку шоколаду визначає саме регіон вирощування какао, а не сорт. Наприклад, какао-боби з Домініканської Республіки (Hispaniola) мають виразні винні й ягідні ноти. Какао боби з Венесуели відрізняються особливою м’якістю, без гірчинки. Какао-боби з Мадагаскару, а це 0,5-1% від світового об’єму какао, мають неповторний цитрусовий смак.
Аби підкреслити й розкрити смаковий профіль, SistersA обсмажують какао-боби при низьких температурах, після чого вони перетираються в меланжері на кам’яних жорнах упродовж 48-72 годин.

СКЛАДНИКИ
Шоколад містить мінімум компонентів: боби какао, какао-масло й зменшена кількість тростинного або кокосовогоцукру. Плитки з додаваннями містять фрукти або спеції. Якісна сировина, простий склад, чесність – наші головні принципи у роботі.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору