Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яскравий моносортовий чорний шоколад з домініканського Zorzal Cacao з додаванням шматочків органічної сублімованої вишні.
Глибокий шоколадний смак з нотами червоних фруктів, сухого червоного вина, вишні.
Росте какао у заповіднику для птахів Zorzal (Зорзаль) у Домініканській Республіці в агролісомеліоративних системах у природному лісовому середовищі (серед інших дерев і тварин). Поряд із заповідником знаходиться місцеві ферми, які входять до спілки Zorzal Cacao.
СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ (Flavour): ноти червонго вина, червоні ягоди. Кислинка, помірна терпкість.
Склад: какао-боби, тростинний цукор нерафінований (19%), какао-масло, сублімована вишня.
SistersA самостійно обсмажують какао-боби при низьких температурах, щоб якнайкраще розкрити їхню ароматику, після чого перетирають їх у меланжері на кам’яних жорнах.
✓Без використання рафінованого білого цукру.
✓Екологічне пакування, яке можна здати на переробку (папір, алюмінієва фольга).
Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 608,05 кКал
Жири 50,07 г
Вуглеводи 29,63 г
Білки 9,45 г
Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18С(+-3С).
ВАГА 70 г
SistersA – український крафтовий шоколад сестер Олександри й Олени. Вони обожнюють якісні продукти: прості, справжні, мінімально оброблені. Шоколад для сестер – це про любов до справи, творчість, якість, екологічність, можливість створювати, ділитись позитивом і настроєм.
ПЕРЕВАГИ ВИРОБНИЦТВА BEAN TO BAR
Bean-to-bar («від боба до плитки») – технологія виготовлення шоколаду з особливих ароматичних какао-бобів fino de aroma. Сестри відповідають за весь ланцюг виробництва: від вибору какао, його обсмажування до запаковування плитки.
Міжнародна Асоціація Какао (ICCO) виокремлює какао-боби fino de aroma в окрему категорію з винятковим смаком і ароматом. На їх частку доводиться лише 8% світового виробництва какао-бобів. Генетика, клімат, тип ґрунту, місцевість, метод ферментації – усе це визначає майбутній смак шоколаду.
ЩО ВПЛИВАЄ НА СМАК ШОКОЛАДУ?
Смаку шоколаду визначає саме регіон вирощування какао, а не сорт. Наприклад, какао-боби з Домініканської Республіки (Hispaniola) мають виразні винні й ягідні ноти. Какао боби з Венесуели відрізняються особливою м’якістю, без гірчинки. Какао-боби з Мадагаскару, а це 0,5-1% від світового об’єму какао, мають неповторний цитрусовий смак.
Аби підкреслити й розкрити смаковий профіль, SistersA обсмажують какао-боби при низьких температурах, після чого вони перетираються в меланжері на кам’яних жорнах упродовж 48-72 годин.
СКЛАДНИКИ
Шоколад містить мінімум компонентів: боби какао, какао-масло й зменшена кількість тростинного або кокосовогоцукру. Плитки з додаваннями містять фрукти або спеції. Якісна сировина, простий склад, чесність – наші головні принципи у роботі.