Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Какао-боби з колумбійського регіону Тумако характеризується інтенсивним ароматом какао, нотами тютюну, сушеного банану і волоського горіху. Регіон Тумако розташований на південному заході Колумбії на березі Тихого океану поблизу кордону з Еквадором. Вологий тропічний клімат із середньою температурою 28С° й великою кількістю опадів робить його одним з найбільш дощових у світі.
СКЛАД:
- какао-боби, кокосовий цукор (19%), какао-масло нерафіноване.
81% какао-продуктів
Ми самостійно обсмажуємо какао-боби, щоб якнайкраще розкрити іхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 72 год.
✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів
✓Не містить продуктів тваринного походження (vegan)
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс й надає шоколаду особливого смаку
✓Пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга). Ви можете здати внутрішню золоту фольгу на переробку: замочіть її водою й роз’єднайте на шар фольги й паперу.
- Доповнений мальдонською сіллю, яка підкреслює смак шоколаду. Мальдонську сіль видобувають у районі Maldon у графстві Ессекс на південному сході Англії з кінця XIX століття. Ця морська сіль має форму пласких кристалів, вона ніжна, створює приємні відчуття, вибухаючи на язику солоними іскорками. Це робить її універсальним інгредієнтом для завершення страв.
СКЛАД: какао-боби, масло-какао, цукор кокосовий (19%), сіль мальдонська.
81% какао-продуктів
Вага плитки: 68 грам.
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс та надає шоколаду особливого смаку.
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).
Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 549,98 кКал
Жири 46,73 г
Вуглеводи 23,51 г
Білки 9,26 г
Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18°С (±3С).