0
Мій кошик

Шоколад 81% Колумбія з мальдонською сіллю й подрібненими какао-бобами

Артикул: NK0020
280 грн
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис
  • Какао-боби з колумбійського регіону Тумако характеризується інтенсивним ароматом какао, нотами тютюну, сушеного банану і волоського горіху. Регіон Тумако розташований на південному заході Колумбії на березі Тихого океану поблизу кордону з Еквадором. Вологий тропічний клімат із середньою температурою 28С° й великою кількістю опадів робить його одним з найбільш дощових у світі.

СКЛАД:

  • какао-боби, кокосовий цукор (19%), какао-масло нерафіноване.
    81% какао-продуктів
    Ми самостійно обсмажуємо какао-боби, щоб якнайкраще розкрити іхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах упродовж 72 год.

✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів
✓Не містить продуктів тваринного походження (vegan)
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс й надає шоколаду особливого смаку
✓Пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга). Ви можете здати внутрішню золоту фольгу на переробку: замочіть її водою й роз’єднайте на шар фольги й паперу.

  • Доповнений мальдонською сіллю, яка підкреслює смак шоколаду. Мальдонську сіль видобувають у районі Maldon у графстві Ессекс на південному сході Англії з кінця XIX століття. Ця морська сіль має форму пласких кристалів, вона ніжна, створює приємні відчуття, вибухаючи на язику солоними іскорками. Це робить її універсальним інгредієнтом для завершення страв.

СКЛАД: какао-боби, масло-какао, цукор кокосовий (19%), сіль мальдонська.

81% какао-продуктів

Вага плитки: 68 грам.

✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс та надає шоколаду особливого смаку.
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).

 

Енергетична й поживна цінність на 100 г:

Енергетична цінність 549,98 кКал

Жири 46,73 г

Вуглеводи 23,51 г

Білки 9,26 г

Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18°С (±3С).

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору