Кількість
|
Вартість
|
||
|
- СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ (Flavour): чорнослив, сушена груша, червоні фрукти, легка кислинка, післясмак малини.
- Склад: какао-боби, нерафінований тростинний цукор (25%), какао-масло нерафіноване.
- Країна походження какао: Мадагаскар, долина Самбірано
- Мадагаскар – тропічний острів, розташований у самому центрі Індійського океану. Какао, яке там росте, одне з найкращих у світі. Воно поступово розкривається нотами червоних фруктів, сушки, малини. Має тривалий післясмак, помірну гірчинку.
- Зібрані кооперативом дрібних фермерів Tsarafandray (Царафандрай), ці какао-боби мають європейську органічну сертифікацію, а також сертифікат чесної торгівлі (SPP Fair Trade).
- Мадагаскарське какао росте під корінними тіньовими деревами в агролісничій системі. За підтримки Альянсу тропічних лісів та інших неурядових організацій фермери висаджували дерева для боротьби з ерозією ґрунту й відновлення природного лісового ландшафту.
СКЛАД: какао-боби, нерафінований тростинний цукор (25%), какао-масло нерафіноване.
Ми самостійно обсмажуємо какао-боби при низьких температурах, щоб якнайкраще розкрити їхню ароматику, після чого перетираємо їх у меланжері на кам’яних жорнах.
✓Ми не використовуємо рафінований білий цукор.
✓Екологічне пакування, яке можна здати на переробку (папір, алюмінієва фольга).Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 528,26 кКал
Жири 41,42 г
Вуглеводи 29,28 г
Білки 9,18 г
Умови зберігання: 9 міс. при температурі 18°С (±3С).