0
Мій кошик

Білий шоколад з манго 70 г

Артикул: NK0001
235 грн
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Опис

Лімітована серія білого шоколаду з манго – це збалансоване поєднання солодкого й кислого смаків.

Ніжний фруктово-вершковий смак доповнюється мускатним горіхом і мадагаскарською ваніллю. Якісні натуральні компоненти та простий чесний склад. Білий шоколад виготовляється без молока, яке замінюється на горіх кеш’ю та вівсяне толокно.

Підходить веганам, а також тим, хто постить.

 

 

Замість білого цукру додається кокосовий, оскільки він є екологічним і має низький глікемічний індекс.

 

Склад: какао-масло, кокосовий цукор, горіх кеш’ю, вівсяне толокно, манго сублімоване, ваніль мадагаскарська, мускатний горіх.



✓Без рафінованого цукру, без соєвого лецитину, без консервантів.
✓Не містить продуктів тваринного походження (Vegan).
✓Для підсолоджування використаний кокосовий цукор, оскільки він має низький глікемічний індекс й надає шоколаду особливого смаку.
✓Екологічне пакування без пластику (папір, алюмінієва фольга).

Енергетична й поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність 571,00 кКал
Жири 40,13 г
Вуглеводи 48,79 г
Білки 4,09 г
Умови зберігання: 4 міс. при температурі 18°С (±3С).
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
ВАГА 70 г


SistersA – український крафтовий шоколад сестер Олександри й Олени. Вони обожнюють якісні продукти: прості, справжні, мінімально оброблені. Шоколад для сестер – це про любов до справи, творчість, якість, екологічність, можливість створювати, ділитись позитивом і настроєм.

ПЕРЕВАГИ ВИРОБНИЦТВА BEAN TO BAR
Bean-to-bar («від боба до плитки») – технологія виготовлення шоколаду з особливих ароматичних какао-бобів fino de aroma. Сестри відповідають за весь ланцюг виробництва: від вибору какао, його обсмажування до запаковування плитки.
Міжнародна Асоціація Какао (ICCO) виокремлює какао-боби fino de aroma в окрему категорію з винятковим смаком і ароматом. На їх частку доводиться лише 8% світового виробництва какао-бобів. Генетика, клімат, тип ґрунту, місцевість, метод ферментації – усе це визначає майбутній смак шоколаду.

ЩО ВПЛИВАЄ НА СМАК ШОКОЛАДУ?
Смаку шоколаду визначає саме регіон вирощування какао, а не сорт. Наприклад, какао-боби з Домініканської Республіки (Hispaniola) мають виразні винні й ягідні ноти. Какао боби з Венесуели відрізняються особливою м’якістю, без гірчинки. Какао-боби з Мадагаскару, а це 0,5-1% від світового об’єму какао, мають неповторний цитрусовий смак.
Аби підкреслити й розкрити смаковий профіль, SistersA обсмажують какао-боби при низьких температурах, після чого вони перетираються в меланжері на кам’яних жорнах упродовж 48-72 годин.

СКЛАДНИКИ
Шоколад містить мінімум компонентів: боби какао, какао-масло й зменшена кількість тростинного або кокосовогоцукру. Плитки з додаваннями містять фрукти або спеції. Якісна сировина, простий склад, чесність – наші головні принципи у роботі.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору