STAY with Nutriair Ukraine

XXL vs XL

NN0971
3950,00
грн.
5190,00
грн.
У набір XXL vs XL входять 3 Nutriair з ресурсом 900 вдихів:

  • Nutriair XXL Recover – інгалятор для відновлення організму або проти похмілля – зі смаком карамельного меду.
  • Nutriair XXL Relax - інгалятор Nutriair Relax допоможе позбутися стресу, нервової та м'язової напруги, дозволить розслабитися та заспокоїтися без почуття сонливості - зі смаком гуава/персик.
  • Nutriair XXL Diet — інгалятор для схуднення, контролю за вагою. Допоможе притупити апетит та контролювати порції. Разом з правильним харчуванням та фізичними вправами, може бути частиною здорового способу життя та запорукою ідеальної фігури - зі смаком м'яти.

та 3 Nutriair з ресурсом 500 вдихів:

  • Nutriair Performax XL — інгалятор-афродизіак, створить для вас романтичний настрій зі смаком лаванди - зі смаком лаванди.
  • Nutriair Peppermint Breeze XL - інгалятор зі смаком перцевої м'яти.
  • Nutriair Focus XL - допоможе зосередитися та впоратися з будь-яким завданням. Ви перестанете нервувати. Пройде тривожність і занепокоєння. Підвищиться концентрація уваги -зі смаком м'яти.


Виготовлено в Америці
Всі наші масла виготовлені в США та відповідають найвищим виробничим стандартам. Крім того, вони завжди без глютену, без цукру і абсолютно не містять нікотину.

Діацетил-FREE
Діацетил є небезпечною хімічною речовиною, яка додає смак їжі та маслам. Він викликає астму, мезотеліому та рак легенів. Можете бути впевнені, що ми ніколи не використовуємо його в жодному з наших продуктів.

PHARMA USP GRADE
Інгредієнти для Nutriair поставляються найнадійнішими фармацевтичними компаніями та лабораторіями, завдяки чому ви отримуєте продукт неперевершеної чистоти та якості.

Дивись також