STAY with Nutriair Ukraine

Trial Set

2550,00
грн.
У набір XL Trio входять 4 інгалятори XL Premium – люксова версія Nutriair Original, яка виконана з нержавіючої сталі з ресурсом використання 500 інгаляцій:

  • Nutriair Energy XL — інгалятор для підвищення енергії, що стане чудовою альтернативою споживанню енергетичних напоїв та кави - зі смаком ментолу.
  • Nutriair Immune XL— інгалятор для зміцнення імунітету, до складу якого входить натуральний екстракт ехінацеї, екстракт астрагалу, бузини, кореня женьшеню, вітамін D-3, глюконат цинку, вітаміни C і B-12 - зі смаком сицилійського апельсину.
  • Nutriair B-Complex XL с CoQ10 - це комбінація основних вітамінів групи В та антиоксидантів - зі смаком дині.
  • Nutriair Focus XL - допоможе зосередитися та впоратися з будь-яким завданням. Ви перестанете нервувати. Пройде тривожність і занепокоєння. Підвищиться концентрація уваги - зі смаком м'яти.

Стандартна ціна 2800 грн., акційна ціна - 2350 грн.

Виготовлено в Америці
Всі наші масла виготовлені в США та відповідають найвищим виробничим стандартам. Крім того, вони завжди без глютену, без цукру і абсолютно не містять нікотину.

Діацетил-FREE
Діацетил є небезпечною хімічною речовиною, яка додає смак їжі та маслам. Він викликає астму, мезотеліому та рак легенів. Можете бути впевнені, що ми ніколи не використовуємо його в жодному з наших продуктів.

PHARMA USP GRADE
Інгредієнти для Nutriair поставляються найнадійнішими фармацевтичними компаніями та лабораторіями, завдяки чому ви отримуєте продукт неперевершеної чистоти та якості.
Дивись також