STAY with Nutriair Ukraine

XL Trio

NN0015
1750,00
грн.
2100,00
грн.
У набір XL Trio входять 3 інгалятори XL Premium – люксова версія Nutriair Original, яка виконана з нержавіючої сталі з ресурсом використання 500 інгаляцій:

  • Nutriair Focus XL - допоможе зосередитися та впоратися з будь-яким завданням. Ви перестанете нервувати. Пройде тривожність і занепокоєння. Підвищиться концентрація уваги - зі смаком м'яти.
  • Nutriair Immune XL— інгалятор для зміцнення імунітету, до складу якого входить натуральний екстракт ехінацеї, екстракт астрагалу, бузини, кореня женьшеню, вітамін D-3, глюконат цинку, вітаміни C і B-12 - зі смаком сицилійського апельсину.
  • Nutriair Performax XL — інгалятор-афродизіак, створить для вас романтичний настрій зі смаком лаванди. Також, суміш трав, що входять до складу, з давніх часів вважається, що впливають на ваше сексуальне життя, робить його яскравішим, тактильну чутливість вище, а оргазми сильнішими та тривалішими - зі смаком лаванди.


Як використовувати:
- Зніміть захисний ковпачок;
- Зробіть вдих протягом 3 секунд;



Пара утворюється за рахунок натурального рослинного антиалергенного гліцерину та пропіленгліколю.

(У Nutriair використовується пропіленгліколь і рослинний гліцерин найвищого ступеня чистоти - фармацевтичної/медичної:
USP Grade - United States Pharmaceutical Grade.
Тоді як USF Grade - United States Food Grade йде ступенем нижче
Тобто, наші добавки ще чистіші, ніж ті, які рекомендовані та дозволені для вживання у повсякденній їжі.
US FDA станом на 2022 рік визнає гліцерин безпечним інгредієнтом.)

Виготовлено в Америці
Всі наші масла виготовлені в США та відповідають найвищим виробничим стандартам. Крім того, вони завжди без глютену, без цукру і абсолютно не містять нікотину.

Діацетил-FREE
Діацетил є небезпечною хімічною речовиною, яка додає смак їжі та маслам. Він викликає астму, мезотеліому та рак легенів. Можете бути впевнені, що ми ніколи не використовуємо його в жодному з наших продуктів.

PHARMA USP GRADE
Інгредієнти для Nutriair поставляються найнадійнішими фармацевтичними компаніями та лабораторіями, завдяки чому ви отримуєте продукт неперевершеної чистоти та якості.
Дивись також